Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ΕΔΕΥ μετονομάστηκε σε ΕΔΕΥΕΠ

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ

ΕΔΕΥΕΠ σημαίνει Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Υδρογονανθράκων και Ενεργειακών Πόρων. Το λεκτικό σήμα ΕΔΕΥΕΠ τίθεται σε βαθύ μπλε που υποδηλώνει τους εθνικούς μεταβατικούς στόχους της Ελλάδας. Οι στρογγυλεμένες γωνίες και ένα βελτιωμένο πλέγμα παραπέμπουν περαιτέρω σε έναν πλανήτη σε μετάβαση σε ένα καθαρότερο ενεργειακό μέλλον. Το στυλιζαρισμένο "E" στο Wordmark φέρνει στο μυαλό τα πτερύγια των ανεμογεννητριών στη θάλασσα.

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ

Το νέο λογότυπο της ΕΔΕΥΕΠ αποτελεί μια αφαιρετική προσέγγιση της ένωσης τριών αλυσίδων μορίων, που ενώνονται σε μια σπείρα για να δημιουργήσουν μια δυναμική έννοια της ενέργειας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της χρήσης όλων των πηγών ενέργειας χαμηλών εκπομπών άνθρακα για την επιτάχυνση της μετάβασης της Ελλάδας προς τις καθαρές μηδενικές εκπομπές άνθρακα, την κάλυψη της ζήτησης ενέργειας και την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Το λογότυπό μας συνδυάζει τρία διαφορετικά χρώματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν το πλήρες φάσμα των ενεργειακών τεχνολογιών που απαιτούνται για την ενεργειακή μας μετάβαση. Το ροζ αντιπροσωπεύει τα ορυκτά καύσιμα χαμηλών εκπομπών άνθρακα και κυρίως το φυσικό αέριο, το οποίο είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων μας για την ενεργειακή μετάβαση. Η μπλε αλυσίδα αντιπροσωπεύει τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας χαμηλών εκπομπών άνθρακα, όπως το μπλε υδρογόνο και οι τεχνολογίες μείωσης του άνθρακα (CCS). Η πράσινη αλυσίδα παραπέμπει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως τα υπεράκτια αιολικά.